Techniek Recruiter

Aankomend PDM Specialist - CAD & Company

All jobs Print Apply
English

Job

Active since 21-06-2016 Job category Engineering - Design
Location CAD & Company Level -
Educational level Bachelor / Graduate Employment type -
Hours 0 Salary -
Als aankomend PDM specialist bij CAD & Company ben je betrokken bij de implementatie, configuratie en beheer van product data management systemen. Hierbij adviseer je klanten bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen met behulp van een op klant gemaakte oplossing door het vertalen van strategische doelstellingen van de klant naar een concrete installatie en configuratie. Je adviseert daarbij over het optimale beheer van documenten, items en processen.


Leren

Omdat het hier gaat om een aankomend PDM Specialist ben je in het eerste half jaar vooral bezig met het vergaren van kennis en kunde op het gebeid van product data management. Er zal veel tijd besteed worden aan opleiding en het behalen van verschillende certificeringen. Daarnaast spring je bij op de helpdesk en leer je hier omgaan met klantvragen. Je begeleid trainingen en gaat mee bij adviesgesprekken en implementaties bij klanten.

Uiteindelijk ben je dagelijks bezig met het verzamelen en verwerken van gegevens over de benodigde aanpassingen en optimalisaties van de product data management systemen van de klant. Je begeleid het (laten) bouwen en installeren van applicaties voor data-informatiesystemen binnen de afgesproken tijd en het op een deskundige wijze implementeren. Je schrijft heldere en correcte handleidingen voor de klant bij de applicaties. Je verzorgt zelfstandig de implementaties van de applicaties bij de klant. Uiteindelijk zal je ook de sales inhoudelijk ondersteunen onder andere door het geven van demo’s.

Binnen CAD & Company maak je deel uit van het Manufacturing Solutions Team bestaande uit adviseurs, binnendienst en inhoudelijke specialisten. Constant innoveren samen met onze klanten is wat we doen en waar wij blij van worden.


Functie-eisen

 • HBO werk – en denkniveau, opleiding richting werktuigbouwkunde.
 • Kennis van en affiniteit met informatica is een pre.
 • Minimaal 3-5 jaar werkervaring.
 • Kennis van en ervaring in de maakindustrie.
 • Kennis van en ervaring met inventor, vault of vergelijkbare pakketten is een pre.
 • Goede contactuele en communicatieve vaardigheden.
 • Procesdenker en analytisch sterk.
 • Rijbewijs B

Wij bieden:

 • Een enthousiast en hecht team van collega’s
 • Een moderne omgeving waar kennisdeling en het Nieuwe Werken centraal staan
 • Collectieve pensioenregeling
 • Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring
 • Reiskostenvergoeding
 • 26 vakantiedagen. Daarnaast wordt een niet ziek-bonus uitgekeerd van max. 2 dagen per jaar
 • Alle opleidingen die nodig zijn voor behalen van certificaten en vergroten inhoudelijke kennis van producten.
 • Opleidings-,studiebudget beschikbaar van €2.000,- per jaar voor niet vakgerichte kennis
 • Verschillende personeelsactiviteiten waaronder kwartaalbijeenkomsten, gezamenlijke lunches, kennisdeelsessies, workshops en personeelsuitjes

Bedrijfsomschrijving

CAD & Company is een commerciële organisatie en leidende speler in een veranderende sector. We zijn een kenniscentrum dat zich op innovatieve en enthousiaste wijze richt op het verbeteren van de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers met behulp van de meest innovatieve ICT-technologieën. De basis van onze oplossingen wordt gevormd door de software van marktleiders Autodesk en Microsoft.

Onze opdrachtgevers bevinden zich in de bouw- , civiele- en in de machinebouwsector. Ons doel is het optimaliseren van het ontwerp-, engineering- en bedrijfsproces. Hiermee zijn we in staat het rendement van de klant aantoonbaar te verhogen tot wel 30%. We zijn een gezonde en sterk groeiende organisatie. Op dit moment werken we met ruim 50 collega’s elke dag aan onze ambitieuze doelstellingen. Kernwoorden die de mentaliteit en cultuur van CAD & Company omschrijven zijn: nuchter, betrokken, behulpzaam, direct en eigen verantwoordelijkheid.


Interesse?

Ben jij de enthousiaste en gedreven collega die we zoeken en spreekt bovenstaande je aan? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Sollicitaties met een gerichte motivatie kun je sturen naar solliciteren@cadcompany.nl of druk op solliciteren.

More information
This listing is a full-time job

Job category Engineering - Design
Industry / Industries Business services
Region Netherlands
Keywords

Contact information

Name Niels Martens

Location

Apply